Den nakna kocken, i Oslo!
På sistatiden har det ju blivit mkt jobb likaså idag, blev 2 t övertid.. Jag hatar övertid, att stå där fast man vet att man kunde ligga hemma&sova.
Imorn ska jag tom vara där kl 8 på morgonen.
Men till mitt ämne!
Det finns inte alltid ork att laga mat när man kommer hem från jobbet!
Ikväll blir det en enkel supe på pommes & ketchup!
Men till lunch hittade jag på ett bra recept som faktiskt blev gott
Karins ta'tuna (ta vad du har tonfisk)
- ½ burk tonfisk
- 1dl creme fraishe
- 1 msk mjölk
- 1 msk hackad rödlök
- mkt flytande citron=)
- ½ burk champinjoner på burk
- ½ tomat i bitar
- lite finhackad vitlök
Krydda efter smak (paprika,piripiri,sv peppar, citronpeppar)
bara att koka ihop och servera med pasta/potatis!
Det kommer fler recept så småningom!
Välsmakat / Karin
Imorn ska jag tom vara där kl 8 på morgonen.
Men till mitt ämne!
Det finns inte alltid ork att laga mat när man kommer hem från jobbet!
Ikväll blir det en enkel supe på pommes & ketchup!
Men till lunch hittade jag på ett bra recept som faktiskt blev gott
Karins ta'tuna (ta vad du har tonfisk)
- ½ burk tonfisk
- 1dl creme fraishe
- 1 msk mjölk
- 1 msk hackad rödlök
- mkt flytande citron=)
- ½ burk champinjoner på burk
- ½ tomat i bitar
- lite finhackad vitlök
Krydda efter smak (paprika,piripiri,sv peppar, citronpeppar)
bara att koka ihop och servera med pasta/potatis!
Det kommer fler recept så småningom!
Välsmakat / Karin
Kommentarer
Trackback